Världsledande

GEZE: Produkter, systemlösningar och tjänster för dörrar och fönster

GEZE står för innovation, högsta kvalitet samt holistiskt stöd inom fastighetstekniktjänster – från första utkast, genom projektering och driftsimplementering med standardprodukter till skräddarsydda systemlösningar och individuell service och underhåll. Vi har ett omfattande produktsortiment med dörr-, fönster- och säkerhetsteknik. Vi är en av de ledande drivkrafterna bakom digital hopkoppling av fastighetsautomation.

Automatiska dörrlösningar för tillgänglighet eller brandskydd, fönstermotorer för naturlig ventilation eller för rök- och värmeutsug i händelse av brand, digital hopkoppling av dörrar och fönster för fastighetsautomation – det är bara några exempel på vad vi kan erbjuda. Vårt mål är att utveckla byggnader som är gjorda för att bo och arbeta i, med högsta grad av komfort och största möjliga säkerhet för byggnadens alla användare.

Läs mer

Produkter och lösningar för:

Last Item Background
Individuella lösningar för din fastighet Kontorskomplex, sjukhus eller shoppingcenter – här kan du hitta rätt lösningar för din fastighet när det gäller funktionalitet, bekvämlighet och estetik.
Familjeföretag

Globala framgångar

GEZE GmbH huvudkontor

Vi har varit ett globalt framgångsrikt, ekonomiskt sunt familjeföretag sedan 1863. Vårt hantverkskunnande, vår komfort och design har imponerat på kunder över hela världen. Vi tillhandahåller konsekventa lösningar men är också alltid nyfikna, dynamiska och öppna för de senaste trenderna och marknadsföringsmöjligheterna. Vi driver den digitala hopkopplingen av byggnadsteknik framåt för att utveckla fastigheter gjorda för att bo och arbeta i.

Mer om företaget

160 år med GEZE

213

platser

22

länder

160

år med GEZE

Vi sysselsätter mer än 3 200 personer över hela världen och trenden går mot ytterligare tillväxt. Vårt internationella huvudkontor ligger i Leonberg och vi har 37 dotterbolag runt om i världen. För att vi ska kunna leva upp till våra principer om god service finns vi alltid nära kunderna och kan erbjuda utmärkt service på plats.

Gå till våra anläggningar