Services

GEZE:s tjänster

Vårt mål på GEZE är att ta reda på hur nöjd du är på lång sikt – så att vi kan uppfylla dina önskemål med våra produkter kan på ett tillförlitligt och problemfritt sätt. Det är därför vi lägger så stor vikt vid utförlig rådgivning och omfattande service – under hela projektcykeln. Nedan ser du en lista med många av våra tjänster.

Service och originaldelar

Lösningsorienterad service – snabbt, kompetent och anpassat

Med våra anpassade tjänster hjälper vi dig med sammankoppling, administration och service av systemen. Vi kan erbjuda rådgivning när du modifierar eller moderniserar och hjälpa dig vid inköp av reservdelar.

Serviceavtal

GEZE på pricken!

Webbplats teaser bild serviceavtal

GEZE erbjuder skräddarsydda serviceavtal för dina system – från regelbunden service till snabb felsökning i nödsituationer. Läs mer om våra tjänster här!

Gå till GEZE:s serviceavtal

Felanmälning för service

Behöver du tekniker?

GEZE service fordon Tyskland

© GEZE GmbH

GEZE erbjuder dig möjligheter att driftsätta projekt enkelt och pålitligt på nätet. Fyll i beställningen noggrant. Vi skickar bekräftelsen så snart vi tagit emot den. Om du inte har några frågor kommer beställningen att vidarebefordras till våra servicetekniker för handläggning.

Gå till formuläret för beställning av service på nätet

Training

Mer kompetens med GEZE:s utbildningstillfällen

Alltid uppdaterad med GEZE.

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Våra lokala produktutbildningar erbjuder ett omfattande kvalificeringsprogram för GEZE-produkter. Våra utbildningar gör det möjligt för dig att få kompetens inom installation och driftsättning av GEZE-produkter.

Håll dig uppdaterad!

Utöver våra produktutbildningar, som primärt vänder sig till installatörer, erbjuder vi även separata evenemang för arkitekter och planerare. Här tar vi upp teman som dörrautomation, dörrteknik och säkerhetsteknik. Tillsammans utvecklar vi lösningar för komplexa dörrstandarder.

Vi sätter gärna ihop ett skräddarsytt utbildningsprogram för dig. Please contact us via phone +46 (0)8 732 34 00 or e-mail:

Mejla oss

Gå till GEZE:s utbildningar och kurser

Verktyg och hjälpmedel

Verktyg och hjälpmedel för planering och montering av GEZE-produkter

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

Utöver personlig rådgivning kan vi även stödja dig genom olika appar och verktyg, som du kan använda i ditt dagliga arbete. Vi har appar för planering, montering och service av fastighetssystem, till exempel för att konfigurera Powerturn, utforma fönstersystem eller för att planera och konfigurera olika dörrar. På vår YouTube-kanal publicerar vi även många praktiska videor om montering av GEZE-produkter.

Gå till GEZE:s verktyg och hjälpmedel

Information om vårt företag samt våra produkter och tjänster

Du hittar mycket material under Nedladdningar. Du kan ladda ned mer produktinformation från GEZE:s kundportal. Tveka inte att ta personlig kontakt med oss om du behöver mer information.

Gå till Nedladdningar

Kontakt

Hur kan vi hjälpa dig?

Har du frågor eller förslag? Vi hjälper dig gärna. Kontakta oss:

Kontakt

GEZE Sverige +46 8 732 34 00

Omfattande och användarvänligt

© Karin Fiedler / GEZE GmbH

För att ge dig ännu bättre service och mer omfattande hjälp erbjuder vi många olika tjänster, appar och portaler som ger dig ökad bekvämlighet och öppnar upp för nya användningsområden. Här hittar du beräkningsverktyg på GEZE-portalen:

VERKTYG OCH HJÄLPMEDEL

Begär åtkomst