GEZE håller på att omorganisera webbplatsen för kunder och partner

GEZE vill fortsätta att ha en nära kontakt med kunder och partner för lösningsorienterade projekt. Med sin nya webbplats vill företaget göra information och tjänster som rör dörr-, fönster- och säkerhetsteknik ännu mer lättillgänglig.

Din biljett till GEZE

GEZE öppnar dörrar – inte bara i byggnader i hela världen, utan även för kunder och partner. Företagets nya webbplats på www.geze.com/en är fokuserad på användarcentrerad användning. Potentiella kunder gagnas av specialiserad teknisk information, tjänster och inspiration.

Den globala utvecklingen – i synnerhet inom digitalisering – går allt snabbare. Vi gillar även att löpande vidareutveckla vårt företag och ge kunderna ännu större mervärde. Ett nära samarbete med våra kunder hjälper oss med detta. Vi arbetar nära marknaden och dess behov, vilket gör det möjligt för oss att utveckla skräddarsydda lösningar och tjänster för långsiktiga ändamål.

Andrea Alber, GEZE:s strategichef

Översikt över GEZE:s värld

Välkommen till vår nya webbplats. Klicka runt och utforska sidomenyn till höger.

© GEZE GmbH

På den nya sidan sorteras information efter produktgrupp och lösning, inklusive konkreta exempel på tillämpningar och tjänster. Denna konstruktion stöds av designen och nya former av teknik, vilket sörjer för att alla användare snabbt kan hitta det de söker utan att behöva leta länge. Servicemenyn och sökfunktionen för produkter är mycket användbara verktyg eftersom användaren alltid har tillgång till önskad produkt. Användarna hittar även viktiga direkta åtkomstpunkter där – till exempel till GEZE-portaler, sökning efter distributörer eller sektionen för nedladdningar.

Tack vare det användarvänliga navigationskonceptet tar den nya webbplatsen användarna snabbt och intuitivt till de delar de söker efter under fastighetslivscykeln:

  • Upptäck
  • Produkter och lösningar
  • Planering
  • Installation
  • Tjänster

Inspirerande lösningar och expertis från A till Ö.

I sektionen ”Utforska” får användarna till exempel möjlighet att dyka ned i olika ämnen och utforska GEZE:s värld. De kan få tillgång till ytterligare information från en omfattande
kunskapsbas för att fördjupa sin förståelse, till exempel inom ämnen som ”grön byggnad”, ”byggnadssanering” eller ”fönstersäkring”. De många internationella referenserna visar dessutom hur den intelligenta kombinationen mellan smart teknik och rutinerad samordning av många olika produktgrupper kan bidra till att skapa byggnader värda namnet.


Planerare, installatörer och slutanvändare som till exempel är intresserade av en viss dörr- eller fönsterteknisk lösning kan se anpassade förslag i sektionen ”Produkter och lösningar”. Arkitekter och planerare hittar all hjälp som GEZE har att erbjuda i sektionen ”Planering” – från Building Information Modelling (BIM eller byggplanering) och offertmallar till specialiserat utbildningsmaterial för planering.

Tjänster som uppfyller alla behov

Utöver seminarier som är specifikt utformade för arkitekter och planerare erbjuder GEZE andra utbildningstjänster. Till exempel produkt- och installationskurser
introducerar installatörer till GEZE:s produktvärld. Skräddarsydda eftermarknadstjänster säkerställer till exempel pålitligt underhåll eller eftermontering vid behov. Kunder och potentiella kunder kan nu komma åt alla tjänster enklare och snabbare via GEZE:s nya webbplats.

Sammankopplade produkter från GEZE – för byggnader värda namnet

Som specialist inom dörr-, fönster- och säkerhetsteknik är GEZE även intresserad av att dela med sig av sina breda expertkunskaper. GEZE:s specialister hjälper kunder och partner
under hela fastighetslivscykeln, från planering till konstruktion och eftermarknadstjänster. Detta skapar smarta och sammankopplade byggnader där allting fungerar perfekt, inte bara kombinationen av automatiska dörr- och fönstersystem som styrs av en fastighetsautomation som GEZE Cockpit. Det professionella samarbetet mellan experterna som deltar i projektet går också smidigt.