Showmobile

GEZE Showmobile på turné

På GEZE prioriteras mobilitet högt. Det är inte bara våra innovativa produkter och tjänster som uttrycker hur flexibla vi är, vi har också GEZE Showmobil som åker runt i Europa för att presentera våra senaste produkter och lösningar.

Med Showmobil är GEZE mobilt över hela Europa

På sin resa mellan norr och söder och mellan öst och väst har våra GEZE Showmobiler tillryggalagt sammanlagt 370 000 km sedan 2007 – för att besöka otaliga fascinerande platser och uppleva oförglömliga ögonblick.

På senare år har GEZE Showmobil inte bara turnerat runt om i Tyskland utan i hela Europa.

GEZE Showmobil har redan besökt Italien, Baltikum, Ungern. Grekland, Bulgarien, Serbien, Österrike, Finland, Norge, Sverige, Rumänien, Polen, Kroatien, Bosnien, Slovenien, Turkiet, Ukraina, Spanien, Frankrike, Nordmakedonien och Schweiz ... många länder har vi dessutom besökt flera gånger. När allt kommer omkring är det lika roligt att återförenas som att se nya platser.

Ett riktigt blickfång

Med en längd på ca 7,5 meter, en bredd på 2,3 meter och en höjd på över tre meter drar vår fyra ton tunga Showmobil verkligen folk. Showmobil är utrustad med de senaste innovationerna inom dörr-, fönster- och säkerhetsteknik och våra automatiserade lösningar för fastigheter, och är på så sätt både kompakt och omfattande.

Här hittar du mer information om GEZE Showmobil:

Broschyr för GEZE:s Showmobil (PDF | 604 KB)

Upplev GEZE:s lösningar med egna ögon

Vi ser fram emot fler turer med GEZE Showmobile i Europa!

Kontakta oss