Start på DHBW-studierna 2018: via GEZE:s dörr till en framgångsrik framtida karriär

Ansök till ett program med varvad utbildning inom GEZE och kombinera dina studier med yrkeslivserfarenhet. Komplettera det du lärt dig i föreläsningssalen med praktiska och roliga moment. Du kan bidra till att forma din egen framtid och utnyttja de fantastiska möjligheterna. Idag hälsar vi tolv nya DHBW-studenter (arbetsplatsförlagd utbildning) välkomna till sju olika utbildningsprogram.

De tolv nya DHBW-studenterna i det interaktiva introduktionsprogrammet. Foto: GEZE GmbH

Första steget mot en framgångsrik framtid: studier och praktisk erfarenhet på en gång. De tolv nya DHBW-studenterna i det interaktiva introduktionsprogrammet.

Varmt välkommen

De har redan högre utbildning och massor av idéer. Men det här utbildningsprogrammet är inte begränsat till en föreläsningssal – det är troligen de praktiska inslagen som är utbildningens största styrka. Studenter inom det varvade utbildningsprogrammet saknar inte professionell erfarenhet någon termin. I GEZE får våra tolv nya DHBW-studenter (arbetsplatsförlagd utbildning) en modern och framtidssäker arbetsgivare i en toppmodern miljö, med heltäckande stöd under utbildningen och anpassad personlig utveckling.

Framtiden är ”smart”

Som en av världens mest framgångsrika och innovativa leverantörer av produkter och system inom automation, digitalisering och sammankoppling av dörrar och fönster, erbjuder GEZE flera olika karriärvägar. Vi arbetar med framtidsprojekt såsom smarta byggnader och berör därigenom många olika och internationella arbetsområden som vi erbjuder framtidsorienterade studier för.

Studieprogram för en delad framtid

Aldrig tidigare har så många begåvade och motiverade hjärnor påbörjat kandidatprogrammet med sju olika huvudämnen och integrerad praktik. För vårt gemensamma mål att skapa byggnader som är en bättre plats att bo på.

 • Affärsinformatik
 • Internationell handel
 • Mekatronik
 • Industriell konstruktion
 • Konstruktion
 • Elteknik 
 • Digital företagsledning

Våra entusiastiska och hängivna DHBW-studenter känner sig hemma, är engagerade och entusiastiska och strävar efter bästa möjliga resultat. Vi kan hjälpa dig.

Det här erbjuder vi våra DHBW-studenter:

 • Nyskapande, spännande och ansvarsfulla projekt
 • Om möjligt arbetsuppgifter inom ”optimala” områden
 • Främjande av särskilda färdigheter
 • Extra stöd inom kärn- och specialistkompetenser
 • Utlandsvistelse: anställning vid dotterbolag i olika delar av världen
 • Garantier för utlandsterminer
 • Intensiv hjälp för kandidatuppsatser
 • Fritidsaktiviteter och socialt engagemang

Välj din egen väg

GEZE öppnar många dörrar för studenterna och låter dem följa sin egen väg. Vi föredrar att rekrytera specialister och chefer från våra egna led och anpassar våra utbildningsprogram efter denna filosofi. Möjligheterna som vi erbjuder bevisas av det stora antal chefer som inledde sin karriär inom GEZE som DHBW-studenter. 

Läs mer om en karriär inom GEZE

Vad gillar du med GEZE?

Till Hassel, SAP-konsult, foto: GEZE GmbH

© GEZE GmbH

”GEZE:s internationella prägel gör arbetsdagarna intressanta och variationsrika, och det gillar jag. Vid sidan om att arbeta med spännande projekt här i Tyskland, fick jag även möjlighet att delta i ett projekt inom dotterbolaget i Singapore, där jag vistades i två månader. Mina förväntningar överträffades.” Till Hassel tog sin kandidatexamen inom affärsinformatik 2017 och arbetar nu som SAP-konsult.

Anna Zündel, mekatronikstudent vid DHBW, andra året, foto: GEZE GmbH

Foto: GEZE GmbH

”Jag älskar alltid att arbeta inom GEZE under de praktiska faserna. Det är en härlig förändring att återvända till en så trevlig arbetsmiljö efter universitetsstudierna. En av mina största förväntningar på GEZE var att jag skulle få stöd under mina studier och att jag skulle få möjlighet att få mycket praktisk erfarenhet. Denna förväntning har motsvarats till 100 %. Det som jag lär mig här får det teoretiska innehållet från universitetsutbildningen att komma till liv, säger Anna Zündel, andraårsstudent i mekatronik vid DHBW. 

Personalen är vår viktigaste tillgång

Vårt familjeföretag fokuserar på människorna och deras personligheter och på så sätt främjar vi studenternas individuella styrkor genom toppmoderna arbetsplatser och medieteknik för agilt arbete. Det gör det lätt att snabbt och enkelt samlas i team och att prestera bättre tillsammans!

GEZE Community

”GEZE training community” är ett digitalt socialt nätverk som varit oumbärligt för DHBW-studenter, lärlingar och praktikanter direkt från början. Det är inte bara att man kan lära känna varandra bättre på kort tid, skapa nätverk och ge varandra stöd, utan plattformen tillhandahåller även all relevant utbildningsinformation som sedan behålls och uppdateras av alla i ”communityn”.