Sponsring

GEZE stöder Leonberg City Race

Leonberg City Race består av olika distanser för personer av alla åldrar, så det finns något som passar alla och alla nivåer. Vinsten tillfaller välgörenhetsorganisationer i Leonberg. GEZE GmbH är huvudsponsor för Leonberg City Races längsta distans.

Ett 10 km-lopp för en god sak

Som ett av de största företagen inom regionen Leonberg tvekade GEZE GmbH inte att stödja Leonberg Citylauf. Företaget stöder det längsta loppet – 10 km-loppet – som huvudsponsor. En del av den skiftande banan går genom Leonbergs gamla stadskärna och har bara några få uppförslut, vilket ger perfekta förutsättningar för riktigt snabba tider. GEZE finns också representerat varje år av ett antal löpare från den egna personalen.

Vi är stolta över att vara en av huvudsponsorerna för City Race. Vi siktar på enastående prestanda varje dag. Vi sponsrar GEZE:s 10-kilometerslopp för att hjälpa löpare att göra enastående prestationer på egen hand.

Brigitte Vöster-Alber, VD för GEZE

GEZE demonstrerar sitt sociala engagemang

En spännande tävling med snabba tider i GEZE:s 10 km-lopp

En spännande tävling med snabba tider i GEZE:s 10 km-lopp

Socialt engagemang – i synnerhet för samhällets svagaste – har alltid varit en viktig fråga för GEZE. Bland företagets aktiviteter kan stöd för lokala, regionala och nationella sportevenemang nämnas. Historiskt har GEZE nära band till sportvärlden, eftersom man tidigare tillverkade bindningar till skidor. Därför stöder företaget lokala idrottsföreningar och sportevenemang – från hopptävlingar till kapplöpningar.

Vinsten från Leonberg City Race går till socialmedicinska och kulturella ändamål eller ges som stöd åt utbildningsinstitutioner. När det insamlade beloppet bekräftats beslutar GEZE, tillsammans med organisatörerna av City Race, hur pengarna ska användas.