Expertsamtal om dörr-, fönster- och säkerhetsteknik

Att utforma och planera byggnader värda namnet innebär alltid stora utmaningar och sätter planeringsansvariga, arkitekter och installatörer på prov. I våra expertsamtal ger GEZE-experterna värdefulla tips om aktuella ämnen som brandskydd, naturlig ventilation, digitala passerkontrollsystem och professionell dörrplanering – inklusive belysande praktiska exempel och lösningar.

Fachvorträge

Digitala passerkontrollsystem – effektiva lösningar för detaljhandeln

Utrusta dina automatiska dörrar med GEZE Counter för att skapa ett passerkontrollsystem

Utrusta dina automatiska dörrar med GEZE Counter för att skapa ett passerkontrollsystem

Många butiksägare brottas med frågan om hur man ska kunna styra antalet personer i butikslokalerna. I vårt expertsamtal ”Digital passerkontroll – säker efterlevnad av gällande maxgränser för antal kunder i butiker” ger vi svaren. I detta samtal förklarar våra experter hur passerkontrollsystemet GEZE Counter fungerar, vilka fördelar det erbjuder och varför du kommer att ha nytta av systemet även efter att de lagstadgade bestämmelserna för att bromsa pandemin har upphävts.

TITTA NU

Tips för att få ett effektivt luftutbyte genom naturlig ventilation

Automatiska fönster ger bekväm och naturlig ventilation

Automatiska fönster ger bekväm och naturlig ventilation

I dag är vi alla mycket medvetna om att slutna utrymmen utgör en förhöjd risk för luftburen överföring av smittsamma ämnen. Men hur exakt kan vi garantera ett effektivt luftutbyte i skolor, på förskolor, företag och kontor? Våra experter ger praktiska tips på hur man åstadkommer naturlig ventilation i fastigheter med minimal ansträngning och till en låg kostnad, för att på så sätt öka försörjningen av tillluft och skapa ett hälsosamt rumsklimat.

TIPS: GEZE-LÖSNINGAR FÖR NATURLIG VENTILATION (PDF | 0.97 MB)

Titta nu

Lösningar för fastigheter: Upptäck nya lösningar från GEZE

Ta en titt på de nya produktegenskaper som vi presenterade för första gången på BAU Online. Upptäck nya lösningar när det gäller dörr-, fönster- och säkerhetsteknik, antingen på våra videofilmer eller på vår webbplats om mässan:

  • Digital passerkontroll med GEZE Counter
  • Trådlöst tillval FA GC 170 för uppställningssystem
  • PECdrive automatiskt skjutdörrsystem med IP65-skydd och förbättrat korrosionsskydd
  • Hermetiskt tillslutande skjutdörrsystem GEZE MCRDrive
  • IQ Box Safety, en TÜV-certifierad lösning som ger högsta möjliga säkerhet för kraftmanövrerade fönster upp till skyddsklass 4
  • F 1200+ automatiserat vrid-tipp-beslag för stora fönster
  • ... och mycket mer!

Tips: I våra produktbroschyrer hittar du fler professionella lösningar som gör fastigheter ännu trivsammare.

UTFORSKA NU