GEZE - GEZE-Products im Shopping Centre, Istambul
Kanyon Shopping Centre in Istanbul
GEZE - TS 500 E floor springs, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
TS 500 E floor springs
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL
GEZE - Slimdrive SL, Kanyon Shopping Centre, Istanbul
Slimdrive SL

Bo, arbeta och handla i en futuristisk miljö

Arkitektbyrå: Jerde Partnership, Los Angeles

Kanyon Shopping Center är ett byggnadskomplex i norra delen av Istanbul, som kombinerar en extraordinär form av shopping, boende och arbete.

Med en yta på 37 500 m², ger byggnadskomplexet besökarna möjlighet att njuta av alla typer av butiker, med alla aspekter av shopping. De 179 lägenheterna kommer att erbjuda invånarna vad de normalt måste söka i förorterna: Natur, ro, och avkoppling. En 26-våningars kontorsbyggnad kompletterar köpcentrat som futuristiskt byggnadskomplex. Fördelen med att arbeta där, är atmosfären i köpcentrat som är värt att uppleva.

Ritat av arkitektbyrån "Jerde Partnership" från Los Angeles köpcentrum, ståtar det futuristiska shoppingcentrat, framför allt med de böjda hörnen som slingrar sig runt det centrala torget. Det speciella i konceptet Kanyon köpcentrum är att det var planerat inte enbart som en kontorsbyggnad eller ett köpcentrum, utan som en plats för välmående.

Denna speciella plats kan GEZE komplettera optimalt med sin produkt. Slimdrive SL skjutdörrsautomatik som endast är 7 cm hög, passar perfekt och diskret in i moderna fasader. Precis som med golvdörrstängaren TS 500 E, som finns installerad vid entréer till olika butiker och vars elektromekaniska uppställning håller entrén öppen på ett praktiskt sätt.