Levnadsloppet – sponsring med GEZE:s lag i ”Ditzinger Lebenslauf 2019”

Idrottsevenemang, familjetillställningar och engagemang för andra. ”Ditzinger Lebenslauf” är ett lopp som samlar in pengar till personer med cystisk fibros. GEZE:s lag startade med en av de största deltagargrupperna. 106 löpare från GEZE och deras familjer ”sprang” 1 715 kilometer för att samla in 4 500 euro. Alla upplevde hur roligt man kan ha för ett gott ändamål, mötas utanför jobbet och lära känna varandra bättre.

För ett gott ändamål: Springa och lära känna varandra utanför jobbet

GEZE:s lag sprang ihop exakt 4 288 euro. Det är en hederssak för familjeföretaget att alltid avrunda summan uppåt. Vårvädret denna första söndag i april var också vackert. Många tog med sig hela familjen och hakade på en av GEZE:s grupper, som sprang tillsammans gång på gång under dagen. Välgörenhetsevenemanget var även ett perfekt tillfälle för kollegorna från GEZE:s dotterbolag i Serbien att lära känna den tyska personalen.

Ett av GEZE:s lag under ”Ditzinger Lebenslauf”: Spring så långt du vill tillsammans med familjen – för att donera pengar för bättre behandling av cystisk fibros och därigenom öka den förväntade livslängden. Foto: GEZE GmbH

Det är lätt att springa ett uthållighetslopp när man kan ha trevliga samtal med kollegor från andra områden och deras familjer. Det roliga är att man både kan springa avspänt eller mer ambitiöst – det finns något för alla och ingen behöver springa ensam. Vi älskar att springa eftersom vi vet att vår donation kommer att användas på ett bra sätt.

Yvonne Sommerer, produktchef

Det är bara sträckan som räknas

Hastigheten har ingen betydelse; det som räknas är antalet kilometer som man går eller springer för patienternas liv. Varje kilometer omvandlas till en donation. Sammanlagt 4 727 deltagare sprang 63 578 kilometer till förmån för forskning och behandling av den obotliga ämnesomsättningssjukdomen cystisk fibros.

I många år har ”Ditzinger Lebenslauf” varit en del av GEZE:s sociala och medicinska engagemang.