GEZE utsågs till ”Top Employer” för sjätte gången

GEZE, den Leonberg-baserade specialisten inom dörr-, fönster- och säkerhetsteknik har det här året än en gång utsetts till en av Tysklands bästa arbetsgivare. Företaget har fått kvalitetsstämpeln ”Top Employer” för sjätte gången. Top Employers Institute är den ledande internationella certifieringsorganisationen som identifiererar ledande arbetsgivare när det gäller att skapa utmärkta arbetsförhållanden för de anställda. Institutet, som grundades för mer än 28 år sedan, har det här året delat ut priser till över 1 600 av de bästa arbetsgivarna i 119 läder och regioner i fem olika världsdelar.

Från lärlingar till chefer: GEZE fokuserar på fortbildning

Att erbjuda kontinuerlig och fortsatt utbildning för medarbetarna är en nyckelfaktor bakom utmärkelsen ”Top Employer”.

Att erbjuda kontinuerlig och fortsatt utbildning för medarbetarna är en nyckelfaktor bakom utmärkelsen ”Top Employer”.

Fort- och vidareutbildning för medarbetarna samt den miljö som ett företag skapar för att medarbetarna ska kunna utveckla sin fulla potential, både både professionellt och personligt, är nyckelfaktorer bakom utmärkelsen ”Top Employer”. Sinem Turan, GEZE:s HR-chef för Tyskland: ”GEZE:s medarbetare verkar inom ett stort antal yrkesområden – från traditionella tekniska yrken till mjukvaru- och apputveckling, försäljning och kommersiella områden. Det är därför som vi på GEZE inte bara har en standardlösning för att hitta talanger och få personalen att utvecklas. Vi utvecklar individuella planer och definierar gemensamma mål för fort- och vidareutbildning.” Detta är en effektiv metod som inte bara avspeglas i den låga utmattningsgraden hos GEZE:s personal. Många av GEZE:s specialister har inlett sina karriärer inom företaget genom praktik eller varvad utbildning. Platta hierarkier, möjligheten att få ta ansvar, korta beslutsvägar och företagets internationella fokus ger perfekta förutsättningar för detta.

GEZE:s medarbetare inom ett stort antal yrkesområden – från traditionella tekniska yrken till mjukvaru- och apputveckling, försäljning och kommersiella områden. Det är därför som vi på GEZE inte bara har en standardlösning för att hitta talanger och få personalen att utvecklas. Vi utvecklar individuella planer och definierar gemensamma mål för kontinuerlig och fortsatt utbildning.

Sinem Turan, GEZE:s HR-chef för Tyskland

Vi skapar en motiverande yrkesmiljö

Mer än 1 600 högt ansedda arbetsgivare i 119 länder och regioner i fem världsdelar har utsetts och hedrats det här året.

Mer än 1 600 högt ansedda arbetsgivare i 119 länder och regioner i fem världsdelar har utsetts och hedrats det här året.

På GEZE uppmuntras medarbetarna att ta ansvar tidigt och får mer än bara yrkesmässigt och tekniskt stöd. GEZE erbjuder även medarbetarna hjälp för att uppnå en god balans mellan arbete och fritid, med nätverksanslutna arbetsstationer, hemmakontor och aktivt stöd när de behöver vara hemma och vårda sjuka barn eller någon annan familjemedlem. GEZE:s arbetsstationer erbjuder modern teknik och toppmoderna anläggningar. Flexibla designalternativ för kontor och arbetsplatser samt grönområden runt omkring fastigheten ger massor av plats för kreativitet och avkoppling.

Gå till våra platsannonser