Ryttartävling i världsklass GEZE sponsrar 2018 års German Masters

Den här helgen möttes den internationella ryttareliten i Stuttgart. Under den 34:e upplagan av German Masters-tävlingen vann Steve Guerdat det mycket prestigefulla ”GEZE GmbH Prize”. Hopptävlingen, som traditionellt sponsras av GEZE, anordnades återigen på lördagen.

”Vinnartäcket” till en världsstjärna

Vinnarhästen Venard de Cerisy

Den vinnande hästen Venard de Cerisy vid German Masters 2018 gjorde tävlingen mycket spännande. © GEZE GmbH

Två stora talanger, Steve Guerdat i sadeln på Venard de Cerisy, vann den krävande hopptävlingen Category 5 med två rundor. Den schweiziska ryttaren är olympisk medaljör, ligger i toppen i världscupen och är för närvarande på plats 2 i den internationella rankningen. Han slog den lika snabbe tysken, Christian Kukuk och hans häst Lacasino med en snabb runda under jump-off. Belgaren Jos Verlooy kom på tredje plats med Oaks Redwood. Vi på GEZE vill rikta ett hjärtligt grattis till dem!

Alla tre ekipagen bemästrade banan utan misstag. Det var bara hundradelar av en sekund som separerade favoriterna. Det var ytterst små marginaler mellan medaljörerna:

  • Första plats: Steve Guerdat med 38,08 sekunder
  • Andra plats: Christian Kukuk med 38,94 sekunder
  • Tredje plats: Jos Verlooy med 39,35 sekunder

43 ekipage startade i GEZE-tävlingen och tolv tog sig till finalomgången. 

Ett blixtsnabbt beslut

Grattis till mästarparet

Vinnarhästen Venard de Cerisy – skyddad och dekorerad efter sina prestationer i vinnartäcket med GEZE:s färger. Sandra Alber gratulerar Steve Guerdat till ”GEZE GmbH Prize”. © GEZE GmbH

Inspirerande talang och sammankoppling

Som du kan se behöver en ryttare inte bara en duktig häst i toppform – det kräver även en portion tur. Publiken får möjlighet att uppleva en spännande tävling och att bevittna det särskilda bandet mellan hästar och ryttare i närbild. Denna unika relation, som leder till imponerande prestationer, baseras på passion, mod, beslutsamhet, förtroende och kommunikation.

Starka band till GEZE

Hästsport på högsta nivån. Foto: GEZE GmbH

Spännande: hundradelar av en sekund var allt som skiljde favoriterna åt. © GEZE GmbH

För oss är sammankoppling även nyckeln till framgång. Vi sammankopplar alla aktörer som ingår i utvecklingen av en byggnad eller ett projekt till ett effektivt nätverk under en byggnads hela livscykel – och det är inte allt. Vår professionella kompetens, vår potential inom nyutveckling och vår kompetens inom dörrar och fönster i många olika branscher skapar mycket goda resultat för våra kunder.

Synligt engagemang för hästsport.

I montrar, på teve eller på nätet: den som inte redan visste det kunde se vårt engagemang och vår relation till hästsport i utformningen av Schleyer Hall. Besökarna har även möjlighet att uppleva en helt ny form av komfort för dörrar med den nya dörrdämparen GEZE ActiveStop som vunnit flera priser.    

Upptäck mer om GEZE ActiveStop