GEZE på mässan Security i Essen Besök oss mellan 25 och 28 september 2018

Sammankopplad säkerhet. Tillverkad av GEZE. Hur kan byggnader administreras på ett mer säkert, bekvämt, effektivt, ekonomiskt och hållbart sätt? Med GEZE:s nya innovativa system för fastighetsautomation: GEZE Cockpit är det första smarta dörr-, fönster- och säkerhetssystemet. Besökarna kommer också att fascineras av de extra fördelar som det trådlösa tillvalet för uppställningssystem i brandskyddsdörrar ger. Det är redan en vinnare! De självlåsande paniklåsen för slagdörrar och de många fördelarna med det ”osynliga” styrsystemet kommer garanterat att imponera på besökarna på mässan.

Mer säkerhet genom smart hopkoppling

Byggnader blir säkrare om produkter från olika produktgrupper i byggnaden kan kommunicera optimalt med varandra. GEZE Cockpit är det första smarta dörr-, fönster- och säkerhetssystemet. Det gör det möjligt att sammankoppla GEZE:s produkter på ett smart sätt samt visualisera, övervaka och styra dem centralt. GEZE Cockpit möjliggör för första gången den fulla intelligensen hos GEZE:s produkter– inklusive alla möjliga styrningsalternativ och statusinformation– som ska integreras i fastighetsautomationen: för helt nya alternativ inom smarta byggnader. GEZE Cockpit kan användas som ett autonomt system eller integreras i överordnad fastighetsstyrteknik.

Mer om GEZE Cockpit

Trådlös utbyggnad av GEZE:s uppställningssystem: det trådlösa tillvalet FA GC 170

Trådlöst tillval FA GC 170

Det trådlösa tillvalet GEZE FA GC 170 ersätter kabelanslutningar med trådlösa lösningar.

Sortimentet av uppställningssystem, med den speciella utbyggnadslösningen för branddörrar, är ännu säkrare, bekvämare och mer diskret. Det trådlösa tillvalet GEZE FA GC 170 ersätter kabelanslutningar med trådlösa lösningar. Komponenterna i det trådlösa tillvalspaketet kan enkelt anslutas till befintliga system via en trådlös modul. FA GC 170 är därför en välkommen lösning för eftermontering. Nytt och fantastiskt: GEZE:s trådlösa tillval fick pris vid ICONIC AWARDS 2018: Innovativ arkitektur.