GEZE MSW Comfort mottar det åtråvärda Iconic Award 2020

GEZE fick Iconic Award ”Best of Best” det här året i kategorin ”Wall, Floor, Ceiling” för designen och funktionaliteten hos den automatiska golvlåsningsenheten MSW Comfort. Iconic Awards: Innovative Interior är en av de mest välkända utmärkelserna inom inredningsdesign och inredningsarkitektur. Priserna delas ut varje år av det tyska designrådet.

Under 2019 gick juryn för Iconic Awards: Innovative Interior igenom över 500 projekt som lämnades in som tävlingsbidrag. Golvlåsningsenheten MSW Comfort imponerade på oberoende operatörer och experter från design, butiker och media, och var en av sammanlagt 30 deltagare att belönas med ett pris. ”Vi är mycket glada över att ha vunnit ICONIC Award 'Best of Best'. Priset har högt anseende internationellt och är ett uttryck för att MSW Comfort är en av de viktigaste innovationerna inom designområdet”, säger Gabi Bauer, internationell marknadschef för GEZE GmbH

Ceremoniellt arrangemang vid prisutdelningen

Fastighetsrådgivaren Timothy Winkelhag vid prisceremonin för ICONIC AWARDS 2020: Innovative Interior för MSW Comfort i Köln

Fastighetsrådgivaren Timothy Winkelhag vid prisceremonin för ICONIC AWARDS 2020: Innovative Interior för MSW Comfort i Köln

Den 12 januari 2020 mottog vår objektrådgivare Timothy Winkelhag ICONIC AWARD 2020: Innovative Interior ”Best-of-Best” för vår MSW Comfort i kategorin ”Wall, Floor, Ceiling” på Kölnischer Kunstverein.

Vi är mycket glada över att ha vunnit ICONIC Award ”Best of Best”. Priset har högt anseende internationellt och är ett uttryck för att MSW Comfort är en av de viktigaste innovationerna inom designområdet.

Gabi Bauer, internationell marknadschef för GEZE GmbH

Tydlig och konsekvent design för höga visuella krav

Helglasad MSW Comfort-enhet, stängd

Helglasad MSW Comfort-enhet, stängd © Jürgen Biniasch / GEZE GmbH

Stora och mobila skjutväggssystem av glas är idealiska för formgivning av högkvalitativa butiks- och kontorsutrymmen. De manuella skjutväggssystemen passar perfekt in i modern rums- och butiksdesign. Den rena designen understryker arkitekturen i moderna byggnader med en hög miljökvalitet. GEZE konstruerade låsmekanismen MSW Comfort för enkel och säker montering och demontering av butiks- och byggnadsfronter.

Lätt att använda och skonsam för kroppen

MSW Comfort

MSW Comfort © Jürgen Biniasch / GEZE GmbH

MSW Comfort är en automatisk golvlåsningsenhet som aktiveras genom att skjutelementen manövreras, och som säkert låses i och låses upp från golvet. Driften blir extremt enkel och kräver inte mycket ansträngning. Genom integration i den undre profilen är inga manöverelement synliga när anläggningsfronterna är stängda. GEZE:s nya låsningskoncept präglas av en tydlig och konsekvent design. I de linjära och lätt segmenterade butiksfronterna är inga låsningselement synliga på framsidan av skjutväggen. Detta minskar även risken för sabotage från utsidan och förhindrar att jalusierna skadas när skjutelementen är sammanskjutna.