GEZE Digital Building Days 2022: Virtuell, internationell mässa för arkitekter, planerare och hantverksbranschen

Att utbyta idéer personligen med våra kunder, att lyssna till deras dagliga utmaningar, deras önskemål och behov och erbjuda skräddarsydda lösningar – det har alltid varit målet med vår personliga rådgivning. För att vi ska kunna fortsätta med detta trots pandemi lanserade GEZE förra året GEZE Studio, en plats för multimediala föreläsningar, utbildningar och paneldiskussioner med branschexperter. Härifrån bjuder företaget nu in arkitekter, planerare och hantverksbranschen till en digital företagsmässa, Digital Building Days, som kommer att äga rum den 17–19 maj 2022.

Produktdemonstrationer, monteringsdemonstrationer och en direktlinje till kunden

Deltagarna träffas på en digital evenemangsplattform, där man har ställt upp en virtuell monter med de viktigaste produktinnovationerna och en översikt av produktutbudet. Ett ramprogram med en blandning av liveföreläsningar, diskussionsrundor och monteringsdemonstrationer rundar av evenemanget. För att inte heller den personliga kontakten ska komma till korta erbjuder Digital Building Days inte bara livestreamingfunktioner och tillgång till virtuella produktvärldar, utan även ett brett utbud av kommunikationsalternativ som deltagarna kan använda för att komma i kontakt med GEZE:s specialister. 

Logga in på Digital Building Days (EN)

Nytt kundfokus varje dag – fokus på hantverkssektorn dag 1

Eftersom installatörer ofta står inför andra utmaningar och därför har andra huvudintressen än arkitekter och planerare, kommer vi att fokusera på olika målgrupper varje mässdag. Och eftersom GEZE också har många kunder i ej tysktalande länder, kommer de viktigaste föreläsningarna och ämnena att erbjudas på engelska för utländska planerare och hantverkare på den tredje mässdagen.

Mässan inleds med hantverksindustrin i Tyskland: Efter en välkomsthälsning av Björn Kage, Managing Director Sales Germany, börjar presentationen av den nya dörrstängaren TS 5000 SoftClose. Efter en föreläsning om brandskydd och tillgänglighet samt en monteringsdemo av TS 5000 ISM är det dags för lunchrast. Deltagarna kan utnyttja rasten för en guidad visning av den virtuella produktvärlden på mässan. Från kl. 13 fortsätter vi programmet med en presentation av karuselldörren GEZE Revo.PRIME. Mässans första dag rundas av med en monteringsdemo av Revo.PRIME, en expertdiskussion på ämnet ”godkännande i enskilda fall” samt insikt i produktionen.
 

Andra mässdagen: Fokus på arkitekter och planerare

Onsdagen den 18 maj blir en intressant dag för planerare från Tyskland. Efter en välkomsthälsning av Björn Kage, Managing Director Sales Germany, och en expertdiskussion om ämnet ”Byggnader värda namnet”, kommer förmiddagen att ägnas åt frågan kvalitetssäkring hos säkerhetsrelevanta produkter från GEZE. Dessutom presenteras dörrstängaren TS 5000 SoftClose. Efter lunchrasten följer en produktpresentation av karuselldörren GEZE Revo.PRIME. Fler frågor som tas upp under eftermiddagen är den integrerade planeringen med BIM-projekt följt av en expertdiskussion om riskerna med ”bristfällig certifiering”. Dagen avslutas med en föreläsning på frågan ”Energieffektivt bygge – med intelligent fönsterventilation!”.