GEZE China: det nya försäljningskontoret i Shanghai har invigts officiellt

Den 6 juni 2019 öppnade GEZE China sitt nya, centralt belägna försäljningskontor i Shanghai. Den nya anläggningen i Xujiahui, i hjärtat av Shanghai, ger vårt kinesiska team en öppen och kommunikativ miljö för att vidareutveckla den kinesiska marknaden och kunna erbjuda kunderna rådgivning och support under byggnadernas hela livscykel. Den centralt och bekvämt belägna byggnaden, som öppnades för bara två år sedan är en del av en gigantisk teknik- och forskningspark – en inspirerande miljö för våra innovativa produkter och tjänster.

Centralt, inspirerade och agilt – det nya huvudkontoret GEZE China

© Tang Wei / GEZE GmbH

Det nya kontoret är GEZE Chinas huvudkontor för försäljning och marknadsföring och har massor av plats för ledning, försäljning, förförsäljning, marknadsföring, produktledning, kundtjänst, försäljningsaktiviteter och teknisk och administrativ support. Partner och vänner till vårt företag kan utforska hela GEZE:s sortiment med de senaste trenderna i de nya anläggningarna.

Öppningsceremonin förenar innovation, tradition och framtiden

Distributörer, regionala säljchefer och alla medarbetare i Shanghai bjöds in till den stora öppningsceremonin den 6 juni 2019. Alla gäster älskade den utformningen av det nya kontoret och utställningshallen, som är ”mycket tydlig och internationell”. Ytterligare en bonus: det är mycket bekvämare för dem och deras kunder att besöka den nya anläggningen.

Bland de kulinariska höjdpunkterna fanns hemlagat kinesiskt zongzi-ris som traditionsenligt delas ut vid den stora drakbåtsfestivalen Duanwu tillsammans med söta cupcakes med GEZE:s logotyp. En visuell höjdpunkt vid ceremonin var de många speciella blommorna som vi fick från våra försäljningspartner.

Genom att flytta försäljningskontoret till hjärtat av Shanghai gör GEZE en ytterligare investering i Asien och förverkligar byggnader värda namnet.

Herbert Yuen, VD för GEZE China