Digitala mässor. Upplev GEZE:s innovativa teknik på webben

GEZE står för smarta tekniska lösningar för dörrar, fönster och fastighetssäkerhet. Under rådande förhållanden visar företaget sin innovationskraft i en digital mässmonter. Nyfikna partner, kunder och intressenter till GEZE kan ta reda på mer om de viktigaste produktinnovationerna interaktivt här. Vid sidan av våra fysiska föreläsningar, som snart kommer att anordnas igen under beaktade av gällande hygienföreskrifter, kommer GEZE att fortsätta att erbjuda webbaserade workshoppar för installatörer och återförsäljare.

I vår interaktiva mässmonter har vi samlat relevant information om nya viktiga produkter

Klicka på motsvarande ställe i montern direkt i översikten för att snabbt och smidigt ta reda på mer om GEZE:s produkter. GEZE presenterar höjdpunkterna inom fönster- och dörrteknik, skjutbeslagsystem, säkerhet och fastighetsstyrteknik. Om du klickar på respektive INFO-knapp på produkter och informationstavlor kommer du till en särskild produktsida med andra funktioner samt nedladdningsbara produktblad och korta produktvideor.

Vi kan självklart inte föra samtal direkt med våra kunder. Istället har vi använt oss av en rad olika kanaler för att hålla kontakten med partner och kunder runtom i världen redan innan det blev nödvändigt med social distansering. Våra investeringar för att utvecklinga företagets digitala kommunikation har betalat sig dubbelt upp. Vi har till exempel relativt enkelt kunna anpassa vår kommunikation och stora delar av försäljningen till det rådande läget.

Christian Schulze Dieckhoff, försäljningschef Tyskland/Luxemburg hos GEZE

Intelligenta fönsterlösningar för en mer boendevänlig miljö

Under 2020 sätter GEZE särskild fokus påintelligenta fönsterlösningar för naturlig ventilation och dagsljus i enskilda lösningar eller i hela fastigheten. Stora fönster ökar trivseln i bostadshus och kommersiella fastigheter avsevärt, men på grund av storleken ställer de särskilda krav på öppnings- och säkerhetstekniken: GEZE presenterar den intelligenta drivenheten F 1200+ som förenar säkerhet med ventilationsteknik. Med GEZE NatVent kan fördelarna med naturlig ventilation och automatisk styrning utökas till hela fastigheter eller fastighetsenheter och integreras i den centrala fastighetsstyrningen. 

Mer om fönstersystem från GEZE

Mer om fastighetsautomation från GEZE

Till den digitala mässan