BAU Online 2021: GEZE visar toppnyheter direkt från mässan

Mellan 13 och 15 januari är det dags för BAU 2021, en digital plattform för utställare och besökare. GEZE kommer att visa produktinnovationer och intelligenta lösningar för dörr-, fönster- och säkerhetsteknik på den digitala mässan. En av höjdpunkterna i presentationen är att GEZE sänder direkt från sin mässtudio. Genom att kombinera direktsändningar med digital åtkomst lämnar GEZE det vanliga online-presentationsformatet bakom sig: Experter från GEZE kommer att demonstrera innovationer och bjuda på relevanta specialinslag direkt från studion. Personal från GEZE kommer också att vara tillgänglig för digitala diskussioner med samarbetspartner, kunder och intressenter om framtidsutsikterna.

GEZE: Direktsändning och digitala kontakter

GEZE på BAU Online 13 januari till 15 januari 2021

GEZE på BAU Online 13 januari till 15 januari 2021

Med sin direktsändning vill GEZE på ett dynamiskt och tydligt sätt motverka det statiska mötesformatet och virtuella animeringar som ofta kännetecknar digitala mässor. Kunder och intressenter kan se fram emot ett spännande program med innovativa produkt- och presentationsformat. BAU Online-deltagare kan registrera sig för produktpresentationer och relevanta specialistinslag via GEZE:s digitala mässnärvaro på BAU-plattformen.

Varje dag kommer GEZE att erbjuda flera sändningar på tyska och engelska om innovationer och aktuella ämnen:

  • Upplev mässans höjdpunkter – med direktsända produktpresentationer från GEZE:s egen studio
  • Digital passerkontroll – säker efterlevnad av bestämmelserna för hur många kunder som får vistas i butikslokaler
  • Behagligt rumsklimat – effektiv luftväxling tack vare kontrollerad naturlig ventilation
  • Brandskydd för befintliga dörrar – eftermontering och automation som uppfyller standardkraven
  • Att planera komplexa dörrar – en intervju med författarna till ”Guide för dörrplanering”

Registrerade besökare har fri tillgång till aktuella föredrag och produktpresentationer om mässans höjdpunkter. GEZE:s expertteam kommer att vara tillgängligt för kunder, samarbetspartner och intressenter för samtal under hela mässtiden.

Produktöversikt

Digital passerkontroll med GEZE Counter.

Digital passerkontroll med GEZE Counter. © GEZE GmbH

GEZE Counter: Lätt att kontrollera passage och kundflöde

På mässan kommer GEZE för första gången att presentera en innovativ lösning som uppfyller bestämmelserna för hur många kunder som får vistas i butikslokaler med en yta på över 800 kvadratmeter. Med GEZE Counter kan man ansluta en passer- och kundflödeskontroll med intuitiv avkänning. GEZE Counter är ansluten till de traditionella funktionerna som automatiska skjutdörrar har, vilket gör att kundflödet kan styras på ett effektivt sätt. Om de fördefinierade gränsvärdena överskrids hindras passagen automatiskt av dörren. Nästa kund släpps in, en i taget, först när en annan kund lämnar butiken eller området.

Mer information om GEZE Counter

Sats med radiomodul GC 171 och trådlös takrökdetektor GC 172.

FA GC 170 © GEZE GmbH

FA GC 170: Kombinera brandskydd och tillgänglighet

Uppställningssystem från GEZE säkerställer tillgängligt brandskydd – utan att äventyra säkerheten. På mässan visar GEZE det trådlösa tillvalssystemet FA GC 170 för enkel eftermontering av brandklassade dörrar i befintliga byggnader eller för installation i kulturminnesmärkta byggnadsprojekt. Andra komponenter såsom takbrandvarnare och manuella stängningsknappar kan anslutas trådlöst till uppställningssystemet.

Läs mer om uppställningssystemet FA GC 170

IQ-boxen är en TÜV-testad lösning som erbjuder högsta möjliga säkerhet för kraftmanövrerade fönster upp till skyddsklass 4.

IQ-boxen är en TÜV-testad lösning som erbjuder högsta möjliga säkerhet för kraftmanövrerade fönster upp till skyddsklass 4. © GEZE GmbH

IQ-boxen Safety: Tillförlitlig ventilation med kraftmanövrerade fönster

Naturlig ventilation är en annan viktig faktor för ökad trivsel och bra rumshygien: Med IQ-boxen Safety presenterar GEZE en ny produktlösning för fönsterteknik på BAU Online. IQ-boxen är en TÜV-testad lösning som erbjuder högsta möjliga säkerhet för kraftmanövrerade fönster upp till skyddsklass 4. IQ-boxen Safety passar till alla typer av standardfönster och öppningssätt. Produkten erbjuder därför projektörer och arkitekter en hög grad av flexibilitet och kreativ frihet när de utformar fönster med ventilation och rök- och värmeutsug.

Läs mer om vårt deltagande på BAU Online 2021 här.