Årets M&T-produkt 2018: GEZE:s säkerhetssensorer för fönster

I tidningen M&T Metallhandwerks kategori ”Årets M&T-produkt” fick GEZE:s säkerhetssensorer för fönster flest röster i kategorin ”lås-/säkerhetsteknik och dörrbeslag”.

Prisbelönt: GEZE:s säkerhetssensorer för fönster

GEZE:s representanter mottog priset ”Årets M&T-produkt 2018” för GEZE:s säkerhetssensorer för fönster

Gabi Bauer, internationell marknadschef, Holger Konzmann, chef för GEZE:s lösningar och exportverksamhet och Sebastian Krannich, chef för företagslösningar, mottog priset på GEZE:s vägnar av M&T Metallhandwerks representanter. Foto: M&T © M&T

”Vi är mycket glada över att GEZE:s säkerhetssensorer för fönster nu får bära etiketten ”M&T Product of the Year 2018”. I synnerhet eftersom det är installatörer i metallbranschen, det vill säga användarna själva som delar ut priset.”

Marknadschef Gabi Bauer

Automatiserade fönster med ökad säkerhet

GEZE:s säkerhetssensorer för fönster sörjer för ökad säkerhet hos automatiserade fönster i KNX-fastighetsbussen. Individuella eller sammankopplade drivenheter kan monteras på i stort sätt alla typer av fönster. TOF-/punktsensorns kompakta och diskreta design säkrar de inåtgående fönstren tack vare integrerbara punkter. Installatörerna gynnas av ett certifierat totalt system av sensorer, en styrning och en drivenhet. GEZE:s säkerhetssensorer för fönster imponerar även eftersom de är lätta att installera och ta i drift utan programvara, konfiguration eller förmontering.

Label Magazine M&T Metallhandwerk

Företag inom metallhandeln röstar på GEZE:s sensorer för fönstersäkerhet. Foto: M&T

Mellan den 1 december 2017 och 31 januari 2018 kunde läsarna rösta på 17 innovativa produkter i fem kategorier och utse årets M&T-produkt. När omröstningen avslutades hade över 1 500 läsare valt ut de vinnande produkterna i de fem kategorierna. Produkter kommer att presenteras i framtida nummer av M&T Metallhandwerk och på nätet.