GEZE - automatische Türantriebe bei Radiance of the Seas
Slimdrive SL
GEZE - Türschließer bei Radiance of the Seas
Slimdrive SL

GEZE i hög sjö

"Radiance of the Seas" med sina 90 090 bruttotonnage (Brutto Raum Zahl), lämnade den 14 oktober 2000 den övertäckta byggdockan och fördes den 20 Januar 2001 via Ems till Eemshaven (Nederländerna). På tio våningar erbjuds ren lyx. En av de största attraktionerna är ett 10-våningscentrum i glaskonstruktion, och hissar i glas som ger fri utsikt över vattnet. På en längd av 293 meter, kan upp till 2100 passagerare låta sig skämmas bort av mer än 800 anställda.

GEZE GmbH levererade automatiska dörrautomatiker som t.ex. TSA 160, anpassade lösningar i ingångsområdena och dörrstängarna TS 3000 och TS 5000 till det innovativa kryssningsfartyget. Då står inget i vägen för en “obehindrad“ kryssning.

Meyer-varvet i Papenburg finns sedan många år i familjens ägo. Med sin över 200-åriga företagshistoria är det idag ett av de modernaste varven i världen. 1987 invigdes en av världens största täckta byggdockor, i vilket anspråksfulla passagerarfartyg uppstår. I Papenburg har byggandet av passagerarfartyg och färjor och redan tradition. Sedan mitten av 80-talet bygger Meyer-varvet luxuösa kryssningsfartyg som t.ex. HOMERIC, CROWN ODYSSEY, HORIZON, ZENITH, ORANIA, CENTURY, MERCURY, SUPERSTAR LEO/VIRGO samt AURORA och till och med de nya linjefartygen RADIANCE och BRILLIANCE OF THE SEAS.