GEZE - Bewegung mit System

Innovativa systemlösningar genom intelligent teknik

GEZE GmbH  tillhör en av världens mest framgångsrika utvecklare och tillverkare av byggnadssystem för dörr-, fönster- och säkerhetsteknik. GEZE har en omfattande produktpalett av automatiska dörrsystem och dörrteknik, glassystem, rök- och brandventilation (RWA), säkerhetssystem samt fönster- och ventilationsteknik.

Som en av marknads-, innovations- och designledarna utvecklar, tillverkar och distribuerar det oberoende familjeföretaget spetsteknologi och har med framtidsinriktad utveckling haft en betydande inverkan inom byggnadsteknik. Denna utveckling bedrivs kontinuerligt i det egna teknologicentrat.

Genom högsta kvalitetsstandard bidrar GEZE-produkter världen över till innovativa byggnadskoncept och sörjer för komfort och säkerhet. GEZE dörrstängare är världskända. Dagligen njuter miljoner människor av den självklara komforten av automatiska dörrsystem. Individuella och specifika specialkonstruktioner som t. ex. roterande dörrar eller helglassystem, förverkligas i ett eget dotterbolag. GEZE:s produktlösningar återfinns i renommerade byggnadsverk över hela världen.